Stöd oss!

- Tillsammans gör vi det enklare och roligare att vara företagare och att arbeta med myndighetsutövande. Det ger hållbar tillväxt i Sveriges kommuner.

- Tillsammans gör vi det enklare och roligare att vara företagare och att arbeta med myndighetsutövande. Det ger hållbar tillväxt i Sveriges kommuner.

Stödmedlemskap

Våra stödmedlemmar är kommuner, myndigheter, politiska partier, branschorganisationer, företag och privatpersoner. De har alla har en sak gemensamt. De har tröttnat på regelkrångel och bestämt sig för att göra skillnad. De vill vända myndighetsutövning till något som är positivt laddat.

I vår förening samlas alla dessa i en gemensam plattform som ger engagemang och liv i praktiska lösningar på problemen. Vårt fokus är att komma bort från debatten och in i verkstaden.

Vi finns inte bara till för att gynna ett gott företagsklimat eller stärka synen på myndighetsutövandet i Sverige. Vi vill uppnå båda. Det är bara genom samverkan och minskat stuprörstänkande vi kommer att nå effekt i Sveriges hållbara tillväxtresa.

Genom att gå med som stödmedlem skriver du under på att du också vill se en förändring. I övrigt förbinder du dig inte till något. Ni blir inte formella medlemmar men ni får ta del av allt strukturkapital, rabatterade priser på seminarier, enklare rådgivning vid behov, möjligheter att bygga utvecklingsprojekt och möten med andra som också vill utvecklas.

Som stödmedlem får du rätt och möjlighet att associera dig med vår logotyp. Är tiden mogen för att få in lite Tillväxt och Tillsyn i er organisation? Hör av dig så berättar vi mera!

Kontakta oss